Continentals dekk er konstruert med tanke på kjøreglede, drivstofforbruk og miljø – men fremfor alt sikkerhet og kortest mulig bremselengde. At det har lykkes bekreftes i et stort antall dekktester gjort over flere år der Continental oftest er på toppen av listen. Takket være svært avansert dekkteknologi sikrer Continental optimalt veigrep og kort bremselengde, selv under de mest krevende værforhold.

Nokian Tyres – spesialist på nordiske forhold. Nokian har produkter som gir merverdi for kunder og forbrukere. Kunnskaper om – og spesialkompetanse på – nordiske forhold er grunnlaget for produktutviklingen: Vinterdekk, SUV-dekk. dekk for skogsmaskiner og skogstraktorer, vinterdekk for lastebiler og busser.   Produksjonen av Nokian dekk foregår på egne fabrikker i Nokia, Finland og i Vsevolozhsk, Russland. Avtaleproduksjon i Indonesia, Kina, Slovakia, Spania, India og USA.

Sier vi varemerket «Blizzak» så vet du hva vi snakker om, i dag er Bridgestone en av våre store leverandører av dekk særlig på den tunge siden. Bridgestone innehar også en ledende posisjon innenfor Punkteringssikre dekk, RFT.

Goodyear Tire & Rubber Company ble grunnlagt i 1898 da Frank Seiberling kjøpte selskapets første fabrikk med penger han hadde lånt av sin svoger. Gummi og bolmull måtte fraktes fra andre siden av jorden, til en innlandsby som bare hadde begrenset jernbanetransport. Seiberling oppkalte selskapet etter den modige pioneeren Charles Goodyear, som oppdaget vulkanisering. Han bestemte også det distinktive varemerket, den bevingede foten, som stadig er en symbolsk link til selskapets fortid. Goodyear er en av verdens ledende dekkprodusenter innen høykvalitets- og ultrahøykvalitetsskiktet.

Siden selskapet ble grunnlagt har det vært Michelins misjon å bidra til å fremme mobilitet for varer og mennesker og, utover dette, til samfunnsutviklingen. Vårt bredere mål er å tilfredsstille det fundamentale menneskelige behovet for sosialt samkvem, utveksling og oppdagelse. Michelin har forpliktet seg til å skjøtte alle aspekter av virksomheten på en ansvarlig måte. Dette omfatter å levere stadig mer effektive løsninger som innfrir forventingene og forhåpningene til kunder og aksjonærer. Det betyr å ha respekt for naturmiljøet og samtidig ha en økonomisk sunn virksomhet.